Stockholm

Sov tre nätter hos Ida och två hos Johanna, och oj så mysigt vi haft det!! Trippen kan sammanfattas med mycket Drottninggatan, solsken och fikahäng. (och jag uppskattar att jag hade er, hade tappat bort mig totalt i all kollektivtrafik, bara tåget ner var påfrestande.) 
 
Med Ida knallade vi schtaan och old town, åt oxfilépasta och drack rosé medans vi målade naglarna.
Med Johanna spanade vi in invigningen av River Island, drack massa bryggkaffe och hinkade box med hennes kollektiv. 
 
Huvudstaden visade verkligen sin vårigaste sida, och brillorna var på mest hela tin (även om de är mer snygga än bra) och jag struttade runt på loppisar i solen och gav bort cheeseburgare till tiggare medan någon av brudarna jobbade. Fick se en gladiator close-up, lärde känna en kenyan, provade dumplings (♥) och hade kjol cirka varje dag.
 
Scrolla nu och se bildversionen av min femdagarstripp söderut:
 
(fick en simba på latten för att jag fikade ensam)
 
Fantastiskt roligt att träffa dessa två bruttor, och få skratta tills magen skrek av smärta. Puss, alltid lika kul att ses!

fyrkanter

Senaste dagarna har varit så bra och nu kommer de fortsätta vara bra,
för sätter mig på tåget söderut om några timmar. 
 

"är du här igen?"

Nu kanske ni icke-kommun-anställda inte förstår denna bild, men det är en massa jobbförfrågningar. Länge sen jag var ledig. Alltså pillanavelledig. För när jag inte är på något av mina vick så går jag fotokurser, terroriserar telia, pluggar högskoleprov (jävlar vilken hög nivå på dethär), hänger i pite, betalar räkningar och umgås. fast jag egentligen vill låsa in mig i mitt hus med en kladdkakssmet och en massa avsnitt masterchef.
 

sushi med seg avokado

Alla på plats när det var dags för storkok i näsströmsköket. Bara gjort sushi en gång förut men i lördags var jag experten. Vi kämpade med klibbigt ris, limmade sjögräs, missbrukade wasabi och hade bara oförskämt roligt. 
 
(alltså pappa ♥)

välkomnade ännu en norrman hem

Hamnade på grabbfest hos Adam i fredags och kan avslöja att jag var den enda som drack vin,
eller något ur ett glas överhuvudtaget. Som enda tjej styrde jag Maggio och trippade runt, men fick inte bjuda någon på något.
sjukt trevligt, ändå.
  

RSS 2.0