Jul och kul

Hade en fin julafton även iår. Pussade på alla släktingar, blev mätt på nästan uteslutande revbensspjäll och fick bästa halsbandet av Lina.♥ Vår tomte var runt 12 bast men bra ändå, och kusinskaran vi körde julklappsleken för första gången och jag vann ett candy house med två sekunder kvar. Stackars Simon. Skönaste julklappslekspresenten var ändå en mugg med namnet Barbro på. Ingen i vår släkt heter Barbro. 
 
bra selfie hejna, high five
 
Flyttade även ut ur ettan på Kanalgatan igår. Lämnat nycklar och allt. Onekligen skum känsla. Städningen var ett h-vete men tur man har en mamma som flyttat 21(!) gånger att tillgå. Numera hittar ni mig antingen på Södra Järnvägsgatan eller i Bergsbyn, man vet aldrig.

Från fixa! till fixat!

Produktiv dag. Skaffat vaccin, reseförsäkring, dubbla kontokort, reseapotek, kameraprylar och en ev. fullmakt till päronen om allt spolas ner i toaletten. Bankkvinnan tyckte absolut jag skulle ge mamma tillgång till mina pengar men jag ba IM AN ADULT *lonely island* JAG KLARAR MIG SJÄLV!!!!?!!!. Fast nu har jag lugnat ner mig och insett att det är bara strategiskt egentligen. alltså fml om allt skulle försvinna. Väskan snodd, värdepapprena uppbrända och passet tappat. Förbereder mig på det värsta, läser på om krishantering i asien, och samlar nummer och info i drivor, samt tackar pappa för vår fina hemförsäkring med tillhörande drulle.
 
fast skulle ändå överleva, det tror jag. FÖR KOLLA DETTA:::::::
att dessa platser ens finns på riktigt.
jag agnes in i djungeln med machete
 
40 dagar. Strax 30 snart 20 därefter 10 och sen 1. fuuuck. PIRRETTTTTT.
sämst tajming med albin, enda tråkiga med detta.

kärat ner mig

 
bild från stads, vem hade kunnat ana då att vi skulle kila så stadigt nu ♥

ume

Bytte stad och hälsade på studentversionen av Hanna i lördags. Handlade några julklappar,
drack några kaffekoppar och blandade några groggar.
 
hanna bläddrar i sin kurslitteratur SOM ÄR ALL IN ENGLISH. tungt, så vi poppade upp

så här ska vi inte ha det

 
 
 
 
^bästa jag läst.
 
Alla påstår att de vill ha jämnställdhet, men för att det ska kunna bli så måste något förändras eller hur?
Feminist amen absolut. 
 

gamlen

I fredags hade vi adventsfika med alla gamlingar, i hyrd lokal dit alla åkte färdtjänst. Värsta festen tyckte någon som permanerat sig enbart för detta, och oj så himla mysigt det var. Vi på personalen sjöng, bjöd på 11(!) hembakta kaksorter och läste bl.a. upp julevangeliet på bonska. Väldigt uppskattat. och vilken mingeldrottning jag var, kände ju AlLa.
 
Fått schema nu fram tills vi flyger i januari och det känns amazing. Kanske inte att jobba nyårsaftonskvällen :)))))) men att veta var man gör och när man kan göra det. Planering är underskattat. Väldigt trist att lämna hemtjänsten, och leos och kontaktisen också, men tänk er tanken ATT INTE JOBBA. wow. ba wow.
 
Samt en liten Note to self: Driv inte med någon innan de fått på sig hörappartaten. Sarkasm är svår att gestikulera, samt irritationen som följer från tanten kan få dig portad. skärpning.

RSS 2.0