semestervikariens minisemester pt. 1

Förra tisdagen hoppade två tidsoptimister på Silverexpressen (en 09.57 och en 09.59, bussen gick 10.00) och degade i nio timmar till Bodö. Hade en vecka ledigt (nämen) och valde att spendera den där jag spenderade hela förra sommaren. För att se allt, träffa alla och bara ta det lungt. Dock blev det inte så lugnt. Festade tre kvällar av fem och sådär. Hade sömnbrist när jag for dit, hade sömnbrist när jag kom hem.

Iallafall, mötte upp Poni på busstationen och rullade till kollektivhuset, med fem boende plus en minihund vid namn Mira. Tryckte in mig i deras lilla rum med en säng och en madrass (så himla last summer) och balkong/soff/sängmyste hela natten. 
 
 
Dagen därpå fyllde Christina år och hon hade öppet hus, så vi drack sangrias, skakade till sambamusik och bakade tårtor i plural. Brottades med en bakmaskin, förstod väldigt lite av allt som sades och stod mest och log. smile and wave boys, smile and wave.
 
 
 
Mitt i allt drog vi till VG-listan (typ Rix FM festivalen) i centrum. TJOCKT med folk och barn som lyssnade på oanständiga norska texter. Alla skrek och sjöng med, medan jag stod där lixom wat is happenin. Absolut konstigast var när en äldre man klädd i knallgul kostym klev upp på scenen och sjöng om att hoppa som en bratwurst. sjukt kul. Bilade tillbaka till huset och började parta, samtidigt som grillen var fylld med grillspett och laxbitar. Gott mm. Ut på byn sen, som slutade med skavsår och brygghäng.
 
 
På torsdagen vaknade jag först och gick ut och la mig i solen??! Asbra väder hela veckan, och jag som förberett mig på regn och piss hade inte en enda kjol med mig. Som tur var fick jag låna ett par skjorts av Pone, annars hade jag nog blivit en pöl. Den här dagen jobbade mina fina vänner och jag drev runt och hoppade mellan restaurangerna. Drack kaffe hos Pone på Bølgen och njöt av wifii hos Agnes på Peppes Pizza. Solnedgången var lika deilig som du är deilig.
 
kändisar i tidningen!!!
trodde hela tiden att det var en katt, men det var alltid en hund

trästocken

Har hängt där varje kväll hela helgen och börjat jobba sju varje morgon. Sovit kanske 4-5 timmar per natt och
varit en zombie undan förmågor, men powernaps är grejen och jag har haft så roligt,
fyfan. 
 
instagramsnattat

café kopparfiket

Avnjöt lite varm choklad under en bollhimmel, läste första exemplaret av Norra Västerbotten och
trängdes bland kuddar för någon dag sen.
 

det går som bakåt

Svensk sommar. Det är en bra grej. Man har kjol och intar socker varje dag. Fast nu får de här jävla molnen ge sig. Var nöjd med min bränna för någon vecka sen. Men inte längre. Dethär är ju ett projekt, och min utveckling suger. Nä nu sörjer vi med en chokladkaka. med jordgubbsbitar OOOH SÅ SOMRIGT HERREGUUUD
 
ser ut som en halvblek halvhalv. (obs är tyg ej nipple)

inga ansikten

Ett standardAdamhäng ser ut ungefär såhär
 
catch-up (äta panpizza) - promenad (äta choklad) - film (äta glass)
 
 

olivöga

 

fri som en fukking fågel

Har seriöst blivit astaggad på att flytta ut. Nu på loppisen igår spanade jag jättemycket på kakfat och bestick och glas (??!??! halllåååååå). Vill handla men nej, vad ska du med det till nu. och det tar bara en massa plats. MEN OM jag skulle bo själv. tänk så mycket fint jag skulle kunna handla till mitt lilla krypin. åh jag tror jag skulle ha jättefint. taggen växer.
 
Speciellt nu när husets kungapar är ur bilden så är verkligen leva-ensam-faktorn hög. Tror aldrig jag varit så huslig. Dammsuger för att det är dammigt (ist för att vänta på att ngn annan ska göra det), lagar passionerade maträtter, öppnar alla brev som kommer och öser ur båtar. Inte för att någon sagt åt mig att göra det, utan för att jag ser att det behövs och då gör jag det. Okej detdär lät bortskämt men om man inte har haft ögonen till det så ops. 
 
Frågan är bara vart. Vill inte skaffa eget i skell, har som redan en stuga här, utan vill någon annanstans. Frågan är bara vart.
 

loppis igen

Köpte [perfekta] stretchjeans för trettio kronor, en kofta för fem och tygskor för tio. Folkparken levererar fan. Lina hittade precis allt hon ville ha, och hon ville bara dö. Lixom oknice att hitta levis för en femma. Sjukt mycket folk och man fick tjuvnypas för att lyckas se något på nått bord, men vi gick därifrån nöjda så de är mys.
 
 

nio månader, baby

Eftersom vårt officiella datum är satt i oktober, var det inte mer än rätt att vi hade oss en grillmysfest jag och min sebastian i fredags. För att fira att vi fortfarande tycker om varandra osv. Brända kotletter, helt ok öl?!??!, ankor, båtpussar och fuldans. Han är ju som fin dendär ändå.
 
 
sedan gjorde jag en romantisk rabarberpaj och hannas starka hallondrinkar. som sedan heltäckningsmattan fick smaka på :(

linas kjol

 
Nu helt plötsligt tycker jag inte jag jobbar någonting alls, korvschema. Jobbar fyra-fem timmar varannan dag, typ. Det är ju ingenting. Fast det är rätt soft endå. Hinner gymma, baka rabarberpaj, nakenchocka grannarna och cykla med hunden. Sånt som man gör ibland men inte så ofta. 
 

varma olivmackor och jordgubbschoklad

Eftersom päronen drar till Italien imorgon, och lämnar oss ensamma med sophämtning och gräsklippning ett tag, styrde jag upp en picknickkorg. Vi drog till ursviken och blev mätta, kastade macka (varför är jag så kass?) och fuldansade till sommarmusik. Skrattade åt min ofotogeniska föräldrar och när jag smygfotade lina när hon smet iväg för att kissa. Nä, bra familj det har man.
 
 

Utmaningen

Mötte upp Mois på en parkering och bestämde oss för att trycka ett calskrove på gräset någonstans. Diskuterade hemtjänsten och zombies. När sedan stormen tog över (klass 1 varning den dan) for jag till jobbet för att cykla runt i foppa. <3
 

En stadsfest

kameran dog en batteridöd i folkhavet till håkan, men det var ok ändå.
(varning för full-sanna-gigantiskt-smalj)
 
hoppade runt mycket, och hamnade på olika ställen hela tiden, men det var nice. 

En stadsförfest

 
visst är de lika???!^
 
sen fick de ingifta också vara med^ (fast ange i mitten är också en syster)
 

Lule

Kändes som ödet att vi var lediga samma dag och därför for vi till l-town för att handla upp lite av det vi får in (även om vi inte fått det än). Eftersom ingen av oss är experter på detta shoppingområde gick vi många svängar upp och ner för storgatan, och höll på att blåsa bort, men tillslut lyckades vi hinna affärerna vi letade. Förutom donken, fast den kanske inte finns där. xp Drog kortet flitigt, kissade för en femma, frös i min klänning trots steksol (vinden alltså....) och drack kopp på kopp på uteservering. Hittade jeans, tröjor och örhängen.
Riktigt mysig dag, och vi hamnade inte i skell föränn klocka nio på kvällen,  
FÖR VI VAR LEDIGA OCH HADE INGEN STRESS. Lyxa ba, lyxom. 
 
När vi hoppade av i hemstaden frågade en väldigt sömndrucken kille hanna "ursäkta, är det här piteå?". "Nej, det här är skellefteå, som ligger söder om pite". "Så jag har.... fan." Stackarn fick kliva av, för det var sista hållplatsen. Misstänker att han kanske var hög också.
 
hanna den där filtgröna färgen klär dig <3

jobbar varje dag

 
fast imorrn ska jag å hanna till lule för vi är leeeedigaaaaa

RSS 2.0