går lita på

Det bästa med att bo hemma är ett konstant fullt skafferi och pappa på speed dial, fixargubben i mitt liv. Typ
som idag när jag råkade slita av en drivaxel i en rondell. Bra å ha ba, speciellt när han har bogserlina.

resor, valutor och sånt som bara händer här

Idak svängde förbi i söndags, direkt  från huvudstaden (ok halverst). Drack te till ett, hatade på alla val som måste göras hela tiden och jag hyllade hennes sätt att hantera pengar. Resa resa resa, så himla rätt. Just nu tar jag allt jobb jag kan få, utan några direkta planer. eller jag och Sebb kollade resor igår (....!!)
 
Förövrigt 1 så har den norska valutakursen stigit igen och jag är lycklig. Kanske för jag över mina norska slantar snart, som för tillfället fortfarande är på norska kontot. ^^ hehe. Men påriktigt om kursen ligger på 1,03 då får det fan va. i väntan på bättre tider. När vi var i Bodö 2012 låg den på 1,17. HÄR SNACKAR VI PENGAR, så varför ska man då till grannlandet om NOKen inte är grym??!?!? då kan de behålla dom tills vidare.
 
Förövrigt 2 så krockar jag nästan med renflockar på Burträskleden (mongodjur) och umgås med sargad far som bröt ett revben då han flög av skotern. Norrland ♥
 
Nu: SVETT

fast nu ringde dom

kände verkligen såhär när jag vaknade

pitesläktet

Helt plötsligt ska alla ryggar knäckas, alla hår flätas, alla kakor ätas, allas blodtryck mätas och
alla sudokos lösas. Mostrar och kusiner överallt, även om vi sov hos mommes, och i trettonårspresent
fick Julia ett par Leosockar. x)
 
Att umgås med släkten är en helt annan grej än med andra människor,
är så fruktansvärt mycket kärlek i luften. älskar er
 

igår och framtiden

Inringd till tiotimmarspass på Leos igår och det gick grymt bra. Fick guldstjärna av chefen, trots att jag (bl.aa) blandade ihop mjökfria och vanliga plättar i samma låda och glömde attt ungen hatade lök och gav honom ett berg. :p Är anställd som cafébiträde så nu är jag två olika sorter, både vård- och cafébiträde. hihi
 
Nu lyssnar jag på en massa ny indiemusik Lina kastat på mig och äter gröt. Börjar hemis 7.
 
Idag ska jag på Balder och äta tikka, för det får jag för min pojkvän går där.
 
Imorgon ska vi till Pite och krama på morfar.

STHLM i mars

Bokat en resa till huvudstaden å!! Några nätter hos IdaK och några hos Johanna!
Känns så jävla roligt, jobbar jämt men unnar mig aldrig. Ska shoppa supa och dö.
 

hjärtdagen

Min alla hjärtans dag var mYs. Köpte med oss sushi och kycklingwok, lånade Sebbes syrras lägenhet och
gosade pussades och myste. Fick geléhjärtan och en nalle (så länge sen någon gav mig ett gosedjur, samlade som en galning när jag var liten. åh) och insåg att det går inte lära människan äta med pinnar. 

vi är ju homies

Tycker så mycket om att jobba med gamla. Lär mig nya husmorsknep mest jämt, hör hur de sågar melodifestivalen där man bara skriker på ett oförståligt språk (eng) och berättar passionerat om sina barnbarn. Fick en gubbe att garva igår, på riktigt garva ont-i-ölmagen-garva, när vi drev om hans kontaktperson "chefen". fantastiskt ba. Eller gumman som tyckte jag var tokigast i världen när jag spände ut hennes försmå stödstrumpor över två bakbunkar. Hon gömde bunkarna i skafferiet medans hon fnissade. typ sånt. 
 
Mitt jobb på hemtjänsten känns inte som ett jobb, är ju bara in och är trevlig med tanter hela dagarna. Dom där som räcker till axeln på en när de sträcker på sig, bjuder på fyra olika sockerkakor och spänner ögonen i en tills man tagit av alla och som ska på spontanfest hos grannen ("för dom är ju roligast") men behöver hjälp med knapparna på koftan. Sådana gammlen som, för att citera mormor "är en femtonåring fast i en åttioårings kropp".
 
(och nu hoppas jag jag kommer bli kär i mitt nya jobb också, där jag jobbar hela helgen!)

nya grejer

+ dimma på isen
 

tre från SM idag

Simmade på 24.98 sekunder och kom tvåa i min åldersgrupp! Medaljen ska upp på väggen,
och jag ställer säkert upp nästa år igen. 
 

på Leo's Lekland

Sen så har jag förövrigt fått jobb också.
 
Första dagen var idag och nu är alla papper påskrivna, och jag är officiellt i systemet. Kommer bli att pendla mellan kassan, leklandet, köket, caféet och diskrummet. Tappade inga glas idag, men gav en himla massa fel växel. pin. Mattehuvud återvänd hjärna. Fast jag väljer att skylla på en lång dag proppfylld med info. Nä, men dethär känns toppen!
 
 
Längtar tills jag får vara Leo!!!

länken till sverige idag

(jag och john är på minut 18)
 
LÄNKEN ←
 
 
från västerbottensnytts instagram

ett inslag om mig

Mamma la ut en bild på mig i SM evenemanget på facebook för och pang ringde reportrarna. x) Så idag gör jag (lol, höll på skriva tvdebut, men har ju varit med i tysk tv xD. *KäNdIs*) ett dopp för svt. Vet ej när det sänds tyvärr, hoppas fan inte på live. 
 
Tydligen så är det så att unga tjejer är underrepresenterade i event som dessa, mest bara gubbar som pysslar med isvatten, så såklart man ställer upp och klär av sig lite naken i tv. Nä men henna blir kuul, bara jag inte stakar mig förmycket väl i vattnet. Måste vara hård. Har ju min bördighet att tänka på.

ransonering

Pratade med denna brollan igår som numera är bosatt i Bergen igen, hos männen vi hängde mest med. Kan inte säga att jag inte är avundsjuk. Hörde Olsonorskan i bakgrunden och åh. Kör hårt kärleksbarnet mitt och försök leva billigt utan mig, jag som inte lät dig äta två ägg om dan. 
 
 
Själv blir jag i Skell till sommaren, med lite utflykter till Sthlm och London osv.
och vet ni vad, jag trivs fantastiskt bra med livet just nu. 

gym och sim

Blir så emo av träningsvärk, hatar att inte kunna använda kroppen på ett normalt sätt. Hasar mig just nu hukandes omkring utan förmågan att plocka upp någonting, för ben/bål/armar är slaktade. Kul med gym men ofett med handikapp. Är medveten om att jag borde njuta och vara stolt över att jag presterade hårt igår, men alltså nej, bara nej. Kan ju inte få in nått i micron. 
 
Anmälde mig även till vintersimmet igår, och är galet peppad!!! Simmade första året och hoppade över förra, men nu är det dags igen. Har ju en hurtig baddräkt, så varför inte? hoppas denna värken går över innan dess, skulle suga att drunkna. 

RSS 2.0