Igår

Krisfotbollsmöte och vårt fotbollslag ska inte splittras! Möte om lagets öde igår och om vi bara raggar ihop lite människor fixar vi nog att delta i en utesäsong. Wihoo. Får nya träningtider efter sportlovet och då på ställen som har konstgräs. ÅH GRÄS UNDER DOBBARNA OCH YTOR ATT BREDDA PÅ. längtar.
 
Sedan drog jag på Baldershowen som var de bäst investerade 40 kronorna på länge. En del sketcher var så fruktansvärt roliga. och sen den där ädlan. Skrattade konstant hela inslaget.
 
Avrundade med en fika till tolv på anderstorp. Kände att jag behövde lite kompiste, havrekakor och att lätta mitt hjärta.

och lämna en massa katthår


Lite snart och lite sen

Filmkväll ikväll, och jag planerar att gråta till The Vow. Matteprov imorgon, och jag hoppas på snälla uppgifter. Lov nästa vecka, och må det vara fantastiskt väder. Onsdagen därpå, så ber jag för att jag är klar med mitt projektarbete. Känns fint med en dödslinje för att då är man klar sen. 
 


Kvällen så som systemen såg den


ÖVERRASKNINGSFESTEN TILL MIG

Överraskningsfest. Det har alltid varit en sån där sak som verkat fantastiskt. Men jag trodde inte att det skulle hända mig, och det trodde jag absolut inte igår. En tur till OK, pfft. 
 
Tänkte ju att vi skulle ha inflyttningsmysfest i Julias nya crib, med hemmagjorda pizzor, vin och sminktutorials (MYYYYYS), inge megafest. Nu i efterhand minns jag alla småsaker som hände som tydde på annat. Till exempel då Julia fick mig att shotta två lakritsshot i en äggkopp, på en intim liten middag, eller när vi skulle ALLIHOPA och hyra film.
 
Fick instruktionerna att vi skulle gå ner i nån ostkällare och lämna en nyckel till Julias papi som var på fest där. När dörren slås upp ser jag en hel hop med människor, med tomtebloss i händerna, som vrålar. Alla tittar på mig och jag fattar NADA. Tror det var Hanna som slet tag i min jacka och knuffade in mig i lokalen, till mitt stora obehag. Vad är dethär för gubbar och varför ska jag in först?!?! Stapplar in och första personen jag lyckas urskilja i det dunkla ljuset är Oliva som står rakt in, och jag reflekterar snabbt över varför hon är på party med Julias pappa. Sveper med blicken och ser en massa personer jag tycker om. Bara fina ansikten och alla skrattar. Då är det någon som ropar att dethär är min vinnarfest och det kopplar och jag börjar pipskrika. Alla är här för att fira att jag vann vår sommartävling!!! Någon trycker en tiara på mitt huvud och ett vinglas med sockerkant i min hand, samtidigt som Genom Eld - Oskar Linnros spelas (ni vet väl att jag älskar er). Tittar åt vänster och där står Sebastian i rosa skjorta, min Sebastian, i Burträsk (!) och smilar. Kastar mig runt hans hals och bara piper.
Shit därhär var det bästa som hade kunnat hända, fyfan så roligt. Temat är rosa och lokalen är pyntad med ballonger och serpentiner. Överallt är det chips och skyltar med saker från listan, och allt var bara så jävla fint. Roligast var när jag insåg att högtalarsystemet var mitt!! Som mamma hämtade från mitt rum kvällen innan. Haha trodde hon skulle ha den på nån bröllopsmässa. :p MIN FAMILJ var tom med på denna blåsningen.
 
Resten av kvällen bestod sedan av kramar, dans, alkoholförtäring, förklarande av vissa skyltar (t.ex. "få en främling att raka dina ben"), pussar och mysmingel. Det bästa av allt var att alla var där för min skull och att jag tyckte om varenda en. 
 
Tjejer dethär gjorde ni bra!!! Naiv som man är hade jag inte anat någonting, trodde att Burträskhänget var något vi stontanbestämde i korridoren, och ni ska ha en eloge för att ni inte försa er (för mkt).
PUSS JAG ÄLSKAR ER NI ÄR BÄST
 
instagrams sida av detta event

Det finaste jag har


 

Julias instagram

Försöker fokusera flitigt (på PA) fast folkets faror förvandlar flickan framför facebook.
Kan kanske kuta klart, men modet maskerar min motiga marsch.
 
Roar mig med allt annat än rapporten och tänkte jag kan visa bilderna Julia lagt upp på mig/vi två tsm på sistone. lol
 
Sanna på historialektionen; bitandes i läppen, hållning som en hög och med ett pekfinger på htcn.
ser jag ut sådär när jag inte är förberedd, alltså hela tiden? :O
 
 
Julia och Sanna på samhällslektionen (+ lite Agnes); som önskar god helg med hjälp av Julias dubbelhaka och femton fingrar.
FREEEEDAG NUUUUU

snart fram med vårjackan på riktigt

 plusgrader juh
 

hög volym och fördragna gardiner

When you feel sad - dance. Det uttrycket snubblade jag över på någon fin sida och det är verkligen sanningen i livet. När jag nu befinner i en något mörk period så känns det alltid mycket bättre om man får skaka på alla kroppsdelar och skriksjunga lite. Just nu till Janet Leons Heartstrings. ♥♥ (huuuur kunde hon åka ut?!?!??! så nice)
 

Plankan på höjden

Eftersom jag inte rört mig på x antal veckor trodde jag att jag skulle avlida om jag
drog på mig fotbollsstället igen. Men hey, andas ju nu så. 
 
Här har ni en bild från Idas instagram på Hanna, mig och Ida
i en fräsig formation.
 

familjen min

Jag mest bara sover. och ser film. och struntar i projektarbetet.
Men min familj är söt iaf. (erik nu blev du ingift helt plötsligt)
 
Spana njutarsessan (knubb)

"tolv år och redan diva"

Dagen har spenderats i Pite för att fira min lillkusin Julia som fyller 12 år idag. Bara ett år kvar till hon är tonåring..
herregud jag minns när hon föddes *åldersnoja*
Fika, skratt och ett skryt om vem som träffat kändaste personen irl. I present av oss fick hon en prickig tröja och
en mjölkchoklad med saltlakritssmak, och hon tycker inte ens om lakrits.
hehe bra shoppat näsströms. 
 
Den evigt tidsoptimistiska familjen kom i tid idag, och hela släkten var chockad. 
 
Gullungen!! och lol på bakgrunden
 
MAAAAAT och prat.
känner att min blogg blivit en matblogg på senaste.
 
AMEN OK MYSIG DAG.

i spandet efter folk vi kände

Matilda och Agnes snubblade in igår med en massa frukt och gotte för att kolla på melodifestivalen (och vakbada men he blev inge av), och vi gjorde en fantastisk gino. Innehållande kiwi, jordgubbar, apelsin, physalis, vindruvor, äpple, banan och självklart vit choklad. I vild melloanda invigde vi även min fondueskål jag fick förförra julen. :) 
Hade jättegärna varit där och sett hela grejen live. Men inte så gärna att jag ville betala för det. :) Hela min familj var på plats i skellefte kraft arena, men det var på vunna/fyndade biljetter. avisss, men de missade iaf allt gott som förtärdes hemma i bbyn
 

två från kameran under min sjukdomsvecka

tur den är oskarp :)

the cookiemonster

I kärleksgåva fick Sebbe en t-skirt med kakmonstret på, och lite choklad. hahaha wtf kan inte vara seriös när jag köper presenter. Står där på killavdelningen och börjar fnissa för mig själv och går mot kassan med det roligaste jag hittar. Han blev iaf jätteglad och tyckte det var en awesome present. Hihi tur vi tänker likadant. Här är en bild från imorse då han och monstret poserar med en vindruva. 
 

Min hjärtdag

Jag lurade ut honom ändå. mehehe. Plockade upp honom i vår gröna familjeskalbagge och brummade upp på Vitberget och var lite romantiska. I filtar överblickandes vackra Skellefteå fick jag en nalle och en massa hjärtformat godis. Jättemys och sedan blev det spontanbio. Vi såg Texas chainsaw massacre. Såg alltså blodig skräckfilm på alla hjärtans dag.
och jag hatar skräckfilm. 
 
lol. men det var en fin dag ändå ♥
 

hade ju planerat nåt cheesy

 
men det blir nog inte av för att han vill, och inte vill träffa mig. för att jag mår dåligt.
FUCK tyckte det var nice att ligga hemma och dega lite men nu blir jag ju förbenad
för att det är kärlekens dag och jag får inte träffa killen jag är så kär i.
....... ARGH

Hostade på smeten xD

Bakat semlor med la familia, i två olika varianter: gladiatorn mandelmassa och utmanaren nutella.
Mår dåligt nu i efterhand men det var det värt. Glad fettisdag allihopen!
 

Hej. Jag kräks.

Eller inte just nu men jag har drabbats av det jag försökte undvika. magsjukehelvettet. Men jag är inte bitter (elr jo för att ingen i familjen vill kramas med mig) för att man får se hur mycket tv som helst och det var länge sen jag såg en hel reklampaus sist. Brukar alltid springa upp och kissa och baka och duscha och städa och rädda katter ur träd och odla potatis osv. men nu är varje ansträngning en risk för att magen ska morra till och trycka frukosten uppåt. Så jag ligger kvar och ser alla nya produkter som jag tydligen missat.
 

Nytt till huset

Snattat galgar från storbyggnaden och äntligen styrt upp mina visioner om upphängda plagg,
samt satt upp taklampan som jag fick i julklapp!
 
 
Välkommen till Sannas krypin!
Den oranga baben (golvlampan till höger) är min favoritmyslampa.
fick den av min storebror och det är en sån där som man trampar på för att he på/av.
ultimata kosikosen

avokado, gurka, lax, paprika, räkor och krabba + ris

Provade göra hemmalagad sushi och det blev huuur gott som helst. Det är en av mina favoriträtter så jag var mer än nöjd över ett gigantiskt fat med underbarheter. Blev x antal makis och 4 (jävligt fula) nigiris. mummaaaa
 

 

Derby Innervik - Stackgrönnan

Gled vidare i täckbyxor till Innervik och tittade på hockey och hundkax. 
En liten flicka i rosa overall uttryckte sin ovilja mot mig genom att krascha in i sargen framför mig,
se mig i ögonen och räcka ut HELA tungan i säkert en halv minut. För att sedan vända på skenan och åka därifrån.
Lina dog av skratt.
 
 

SM i vintersim

Tävlade inte själv iår, men var där och hejade fram alla de 120 som bestämt sig för att hänga i isvattnet en stund.
Tjockt med folk och alla klappade fram en estländare som simmade 475 m (i en vak på 25 meter). galning. 
 

så mycket info på en dag

Bussade till Umeå universitet idag och lyssnade på utbildade utbildare som alla skulle locka till inriktningar.
Blev förälskad i Medieproducentsprogrammet, och kycklingfocacciorna.
 
Roligast var nog ändå det faktum att någon sprang runt och smygfotade eleverna som var på besök,
sneglade över axeln på nån de fått en bra bild på för att få reda på dennes namn
och tryckte sedan upp porträttet och texten "Tack Moa för att du tänker Umeå!" på en t-skirt.
Som sen delades ut tillsammans med en röd ros.
hahahaha obehagligt men så nice

en bild på min syster i en skåp


Lite räkning och lite bil

Avverkat första matteprovet i Matte C. G iallafall. Sebastian försökte hjälpa mig igår, men han kan inte lära ut på min nivå. För utbildad för saken. fan.
 
Pappa skjutsade mig till skolan imorse i bilen jag förstörde, ända fram till huvudentén, för att plåga mig. Kartong/tejpmixen på bakdörrsfönstret är inte fager. Förväntade mig kommentarer från de rökande fordonarna med de kom inte.
 

eric gadd var bäst

När adam bjuder då äter man. Han chillade inte framför mellomyset i lördags.
Fast jag litar inte på personer med dålig godissmak. Varför välja äckliga smaker istället för goda?
Känns inte tryggt, alltså. När det finns choklad, mint och surisar, varför ta skumgummi och sockriga frukter?!?!?
Han bjöd alltså på en stor skål med felaktiga godisar, specialinköpta för kvällen, och jag kunde inte neka.
men jag lovar det var onice.
 

Man ba oj

Körde bil med frusen framdörr för första gången, så fick hämta syrran med halsduk smidigt lindat mellan dörrfan och mina lår. Hemskt obehagligt. Ibland fungerade inte min anordning så dörren flög upp i kurvor. För att avsluta lördagen på topp så råkade jag sedan låsa in bilnycklarna så pappa fick krossa en ruta.
 
 
Har ni sett gulligare gubbe?!

Försöker, som agnes sa, sminka bort sjukdomen.


stahp it

Helg, och den ska spenderas med en naturare man inte får träffa på veckorna. Kärlek.
ser fram emot att snora ner honom
 

RSS 2.0