studentbingo kan ju vara det roligaste

Idag har jag tömt mitt skåp, kramats med lärare och försökt massera en mattant. Betygen för trean är inte betyg jag förtjänar men jag tackar och har nu fullt sjå med balen. VARS kan man hitta fina balsmycken? Springer i cirklar på stan. Sedan har jag även hunnit med en het disskussion med en mamma om en skjorta idag. Jävlarå men jag vann. Dock tror jag inte att vi har samma relation längre. 
 
Nu drar jag till IdaKs stuga i burehooden och jag tar med mig en nutellaburk och en ananas. <3
Blir översovning, bastu och myshäng. 
 

Klassgrillning på fyra pers

Har halva klassen utomlands och halva kvarstående sjuka, så igår var vi fyra när vi skulle klasshänga. Men mysigt var det och korvpaket på korvpaket försvann i magar/tappades i elden.
 

Studentveckan

Igår var det klasskrök hos vera och utgång på olles som gällde, och jag grät som fan. För att jag vill verkligen inte skiljas. Igår blev det på riktigt och när vi bara spydde kärlek på varann blev det tungt och jag kunde inte sluta flänna. Fast folk kommer ju inte försvinna, man kommer bara träffa dem lite mer sällan. Även om studenten  igår kändes som jordens undergång.
 

Nu och sen

Känner att jag aldrig varit såhär slut i hela mitt liv. Först en 11 timmars försening i Antalya (=hel dag i solen......), fotbollsmatch 90 min på fem timmars sömn och jetlag, sedan 2 milspromenad på friluftsdan + studentvecka. Släng på en fet träningsvärk och en alkoholsargad kropp så har ni mig. MÅSTE sova ikapp. Men det har jag inte tid med för att jag går ut skolan om en vecka och vi ska supa varje dag. Ikväll blir det klasspicknick och brännbollsfest.
 
Har dessutom fått mitt schema för sommaren. Kommer jobba i princip varje dag, men halvkorta pass. Är ledig så jag kan gå på både stads och trästocks, men är inte fri mer än två dagar i streck. Det var dethär som jag var inställd på och det känns helt okej. Dock hade jag gärna dragit till Bodö och hälsat på mina norska babes. (PS rolig sak: Min chef från Kaia ringde igår och undrade om jag hade jobb för sommaren. De ville anställa mig i sommar igen för att de behövde mer personal och jag hade varit så flink. Fick avböja pga kontrakt men blev väldigt smickrad!!)

Turkiet 2013

Bästa resan i mitt liv. Jag, mina finaste kompisar och värmen.
Kunde inte bli annat än succé och det blev det fan också. Har dansat på bardiskar, bränt stjärten ordentligt, sett på när några gotlänningar tatuerade in "skit hända när man festa naken", fått höra att jag är very likely, gjort hamam i moln av bubblor, hoppat från stekbåtar, ätit jordgubbar vid poolen, druckit x antal vodkadrinkar, shoppat äkta fejk, blivit klippt på balkong och tydligen såg vi ut som Swedish House Mafia i våra brillor. Diskuterade över en vattenpipa framtiden och det känns helt sinnes att dessa flickor inte kommer vara i den på samma sätt som nu. Hur ska det gå? Fyfan vad jag älskar er.
 

ALANYAAAAAAA

Första solsemestern på fem år. Är så sjuuuukt jävla taggad.
 
Hanna hämtar upp mig när som helst och jag packade klart väskan för 8 minuter sen.
NU KÖR VI

att man ens kan vara såhär kär.
 
Han är den finaste som finns, den knäppaste jag vet och den jag alltid vill gosa ner mig under ett duntäcke med.
När han viskar att han älskar mig i frysdisken på ica eller när han inte lyssnar på vad jag säger för att han tycker att jag är så fin eller när han i racerfart minipussar mig över hela halsen eller när han nyper mig i gäddhänget och säger att jag har de mysigaste armarna eller när han lyser upp varje gång man nämner ordet chips eller när han har köpt en ananas till skräckfilmen. Då vill jag bara försvinna så mycket jag tycker om honom. Okej när han nöp mig i armen blev jag sne men det är sånt han gör och jag tycker om honom, så det överväger.
Alltså holy, han är fan det finaste som finns. 

update i livet

Åker till Alanya på lördag (typ nervös?!?!?!??!?! OCH TAGGAD)
 
Har två inlämningar och ett prov på fredag
 
Kämpar med packningen till en solsemester (vet ej hur man göör)
 
Min solhatt är försvunnen
 
Tänker bara på skolan och allt jag lär mig på inskolningen inom hemtjänsten
 
Har lätt för att gråta ungefär jämt
 
Försöker klura ut min framtid, men har ej tid med det
 
Shoppar söta kjolar (noll sommarplagg)
 
Sover lite
 
Fryser om tårna
 
Lyssnar mycket på min favvooskar och dansar (när jag nu har tid)
 
Blir överraskad av nutellamackor och varm choklad av sebb ibland ♥
 
Har totalt förälskat mig i ananas. okej kanske inget nytt men jag insåg att jag är beroende. Fast nu har jag ett sår i munnen................................ but NO PAIN, NO GAIN!!!!!!
 
 
NÅGRA DAGAR TILL SEN UTLANDET OCH VÄRMEN. åhfyfan. Kan knappt fatta det. Kommer fascineras åt allting som är exotiskt. IIIIHHHHH. mår dock dåligt över att jag kommer lämna systemen hemma (fast det kanske är bra för tar jämt så jävla mkt bilder som jag aldrig orkar visa dem. färskt exempel är ju polen xD). Får tampas på med lillskitkompakten. blir nog kul. ja.

le pinky

Ska börja morgongymma jämt, bara tanter och inga köer ju.
 
 
 

Klassfest

Temat var vitt och en del hade studentmössorna på sig. Mest för att det ger världens bästa känsla i magen (får rysningar)
och för att vi kommer inte hinna ha någon riktig studentvecka tillsammans, då många åker utomlands den veckan.
Så nu hade vi vår tredje klassfest (på tre år, härligt klassen) igår och det var hur nice som helst.
Blev utgång sen, och jag råkade knocka en kille på dansgolvet. Med mitt bakhuvud.
Man ba oj 
 

Polen pt. 3

Vi jobbade väldigt mycket med publiken. Att folk ska sitta på sina rader och titta på en scen en hel föreställning verkar nästan äckla Pietro. Han vill ha interactions, hela tiden. Jag tror vi flyttade runt publiken fyra gånger totalt. För att när vi gjorde ett scenbyte byttes hela rummet, och vi flyttade publikens stolar. Allt från att de satt i kuber med ansiktena mot varann till att de slungades ut i hörnen. Riktigt häftigt och sjukt nice sätt att arbeta. Förutom att vi flyttade dem tog vi i dem också väldigt mycket. T.ex. slet i dem efter hjälp, drog sönder tygbitar nära deras öron, grät i deras knän när vi förlorade våra familjer i havsmassorna osv. Och publiken var med på noterna. De ställde sig upp och följde instruktioner, inge mutter där inte. Antar att de har en annan teaternorm i Polen än här i vårt klagoland.
 
En polsk kvinna blev så tagen att hon började gråta när Julia berättade att hon kvävdes nere på undre däck. 
 
 
Dag 3: Pigg idag. Kan mitt tal, krälar under stolar och blir upplyften från ingenstans. Är en flitig passiv rökare med Davis och äter gudomliga ryska dumplings. Fyndar på supermarket (hel kasse fylld med äpplen, chips, youhurt osv för 30 kronor) och dunkar Håkan i hörlurarna. En pers är skitjobbig och vi spelar volleyboll i slowmotion i en scen. Händer i hostlets kök och äter glass. W blir bara bättre och bättre. Fick beröm av Pietro. 

Polen pt. 2

Mellan 10 och 18.30 varje dag teatrade vi i samma lokal och sedan drog vi allihopa någonstans och hängde. Drack öl för en tia och försökte förstå oss på varann. Någon räknade och tillsammans kunde vi 21 språk, men vissa kunde inte engelska alls (många polacker och fransmän) så därför blev det mycket kroppsspråk och ljudeffekter istället för ord. Umgicks i princip dygnet runt med fantastiska människor (på samma teater/spårvagn/sovsal/dusch/minimarket/pub/club) och man lär verkligen känna människor sjukt snabbt då. Just för att man umgås så tätt. Jag vet kanske inte speciellt djupa detaljer ur deras liv, men jag vet hur de agerar och ter sig. Vissa pratade man inte ens med, utan man bara kramades. Älskade sönder två tjejer, Monice och Fatma. En italienare och en fransos. Om dem vet jag mest bara vad de gick för utbildning, ändå grät jag floder då vi skulle skiljas. 
 
 
Skrev såhär i min dagbok:
Dag 2: Svår teaterdag. Ska dansa en förstaklassdans som har en jättekomplicerad rutin. Fick äppelplättar till lunch, efter den självklara soppförrätten. Gick ut och drack cider på mysigaste baren, älska inredningen här!! Drog vidare till cluben CosmosCosmos och dansade till polsk pop i barnrummet. Drack en Kamikazedrink med 32 cl sprit i för 40 kronor, farligt god. Pratade med min spegelbild. Fick höra av Tomac att jag såg ut att vara 15-18 år. Pardansade med polacker utan taktkänsla och hade ont i fötterna. Vi går ju hela tiden. 

Polen pt. 1

Tänkte börja visa (de hundra bästa) bilderna från Warszawa! Så tio inlägg á la 10 bilder kommer bomba bloggen nu. Njut av Polen via min Canon här på min sida ett tag framöver. :)
 
Jag har alltså varit på ett kulturutbyte i Polen, i april 2013, på ett teaterprojekt med fyra länder. Sverige, Polen, Frankrike och Italien. Vi var ca. 40 peeps mellan 17 och 30 år + några gamlingar som deltog på scenen och vi hade en väldigt passionerad regissör, Pietro, som ledde hela grejen. På sex dagar, måndag - lördag, tillverkade vi en teaterpjäs som vi sedan visade upp på två föreställningar på söndagen. 
 
Teatern hette "The End of the Titanic" och var en skildring över hur skeppet sjönk, samt hur Europa håller på att sjunka nu. Frågor som "vilka är dagens isberg?" (ekonomiska krisen t.ex), "vilka kommer sjunka först?", "varför gör vi inte revolt trots att vi ser att det går utför?", "vilka kommer att hamna i livbåtarna/överleva?" jobbade vi med. Skildrade detta genom att bl.a krypa under stolarna på publiken iförda lakan, för att sedan komma fram och be om hjälp, på polska. För att involvera publiken och få dem att tänka efter hur de behandlar tredjeklassare, som här håller på att drunka (lakanen var vatten). Det blev faktiskt en väldigt politisk teater, med många pikar till hur vi förstör vårt samhälle. Genom att vi bar både förstaklass och tredjeklass outfits, och tog upp aktuella ämnen.
Återkommer om storyn.
 
Vi åkte alltså nio stycken från Sverige, därav två ledare, och det gänget är så sjukt härligt att jag vill vara på resande fot med dem jämt. Jag, Julia, David, Lovisa, Pone, David, Grevvie, Joel och Rose-Marie. Anlände måndag morgon helt utmattade på Emma Hostel i centrala W och installerade oss i sovsalarna. Hälsade på alla andra från alla andra länder och det blev många kindpussar kan jag tala om. Sedan var det bara att ta en snabbdusch i kallt vatten och börja traska mot spårvagnarna som skulle ta oss till teatern.
 
 
Skrev såhär i min dagbok efter första kvällen:
Dag 1: Idag har jag varit väldigt trött, men det var kul att träffa Pietro igen! Ska hålla i en monlog och vi skapar isberg med lakan som blir det pampigaste jag sett. Sjöng Roger Pontare för alla och skaffar vänner. Allt är asbilligt, och en jobbig kille bjöd mig på choklad och nu följer han efter mig överallt och skriker mitt namn. Fotar mycket och hoppas att batteriet kommer hålla. Tänker på teater och Sebb. Drack en chaicola på VÄRLDENS mysigare pub och en kille gjorde alla partytrick han kunde och en annan filmade hela sin upplevelse. Bara stod och filmade lixom. Jag och Lovisa gick en sväng halv elva i centrala W och vi blev inte kidnappade! Såg kulturpalatset, asfint. Har även fått veta att Sanna är ett arabiskt namn som betyder "saveness".

Lista

Hur såg du ut för ett år sen?
 
 (ha överseende med bryna, tack)
 
Har du någon fobi?
Jo, hatar verkligen när någon pekar någonting vasst mot mig. Behöver bara se det riktas mot mig så blir jag skakis. Kan vara något så oskyldigt som en penna, men jag tkr att det är jättehemskt.
 
Vad är det finaste någon har sagt till dig i veckan?
Att jag är bättre än lukten av kaffe. 
 
När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
När jag blev färdig med mitt slutprojekt på filmen. Riktigt stolt faktiskt!
 
Vad tror du kommer bli roligast i helgen?
Inskolning imorgon kan bli kul, vet ej. Annars har jag tänkt göra bort en massa skolarbeten och det finns ju en massa lycka i att bli klar. Blir en jobb-plugghelg för Sanna i helgen.
 
Vilken är din pepplåt för tillfället?
Can't Hold Us med Macklemore!!!!!!!!!!! Vill bara dansa. (+ den känns som Alanya)
 
Vad har du sysselsatt dig med då du haft dötid i veckan?
Pratat i telefonen med Sebb, ätit apelsiner eller provat alla mina sommarkläder till untzuntzmusik.
 
Har du gjort något i veckan som du inte gjort förr?
Jag förtärde på en tisdag, aldrig hänt tidigare.
 
Vad oroar du dig för?
Om jag någonsin kommer hitta en studentklänning.
 
Vad händer nu?
Ska köpa gymkort på Friskvårds och svettas lite nu tänkte jag. I en rosa outfit ♥ HADE

till ett fågeltorn

Jag och Sebb for på utflykt imorse med en kidnappad frukost, till ett fågeltorn. Dock var det ingen större lycka på den fronten. Jag menar vi drack våran jucie - ingen fågel. Vi åt vårat äpple - ingen fågel. Vi slet våra hår - ingen fågel. Men vi hade det kanske trevligt ändå, det är ju faktiskt en fin kille jag är tsm med. :)
 
 
SEN NÄR VI KMR TILL BILEN!!!!!!!!! :@:@:@

På Nordanå

Agnes kastade kubbpinnar upp i äppelträd, jag vann en minigodisburgare i en sånglek och Sebastian spräckte sina jeans på två ställen (20centimetershål dessutom). Vi missade brasan men var inte bittra för det. Istället armkrokade vi ihop oss i natten och sjöng till Håkan. Valborgs blev precis så mysig som jag trodde den skulle bli. 
 
 
bilder från alla möjligas instagrams

RSS 2.0