småprat

Jaha. Höst igen, eller? Gamlen på jobbet de inväntar snö varje kylig morgon och jag försöker att inte lyssna. Herregud är ju augusti än. Har iaf blivit förkyld och plockat fram både mössa och handskar. Fast priset tar ändå Lina med långkallingar i torsdags.
 
Har även gått på bio, Apornas planet, samt blivit stoppad av polisen. Så glad jag såg den på bio, hade glömt bort den känslan av att vara totalt omringad av stor duk, dundrande surroundljud och mörker + välgjord pampfilm. Angående polisincidenten så bröt jag lagen på cykel. Slapp dock böter osv men han gick grundligt igenom vad skylten (aom man hoppade igenom som liten, ni vet den på gågatan) faktiskt betydde. Att den hade ett syfte, vem hade kunnat ana.

Husbilssemester med bröllop på slute

Skön vecka. Bara trevligheter. Kört största fordonet jag styrt hittills i live (usch för att parallella med Vättern, vinden), sovit på en Ikea-parkering, sprättat sista lönaslantarna i Sthlm, förälskat mig i Fotografiska, upplevt Småland (Älmhult) med alla dess fält och lövträd samt gått på finaste bröllopet hittills. Himla så rörd man kan vara, hela släkten tårade i kyrkan. hon kan ju sjunga syrran. Bröllopsfesten var sjukt mysig med alla välskrivna tal och kärleksförklaringar, och även om jag kanske inte minns slutet, så log jag mig kvällen igenom. 
 
Så kom igen nu folket, giftemål är kul!!!!!!! JAAA FRIA NUUU, WIIIIII. (jag lovar jag kan knopa ihop ett kul bildspel)
 

skaldjur med pärlor

Hittat massa fina loppisgrejer för femmor. hehe tog ut 300 kronor i tior innan vi for till kajutans tisdagsloppis, hon gillade mig på ok kempe mye :))) Köpte bland annat några pockets, nån burk, några skor och nå skruvkorksöppnare. Även en mystisk träram som man (troligtvis) använde när barnen åkte pulka bakom hästen förr i världen. har tänkt skapa mig en litn anslagstavla tror jeg, med en massa fina sommarbilder. 
 
var inga pärlor i mackan, menade att dessa är pärlor.

hoppas den har ac

En vecka kvar på sommarschemat, och sen drar vi till Småland. igen. Fast denna gång med hela familjen, i en husbil, mot ett bröllop. Har en kusin som ska knyta band och det utnyttjar vi till fullo = bilsemesterrrr. Eller två av oss måste faktiskt prestera, Lina ska sjunga och mamma ska fota, medans jag och pappa bara ska äta och pilla navel. Så det blir väll vi som kommer slappna av mest. LäNgTaRrr.

annars då?

Klippt mig och skaffat mig ett jobb.
Faktiskt bokstavligt talat, klippte mig själv med sax och spegel på gräsmattan samma dag som vi for söderut, och kan numera skriva upp titeln kontaktperson för funktionshindrade på cv:t. Spontansökte och fick det, samt träffade bruden, förra veckan. Kontaktperson innebär att man umgås med personer som har svårt att ta sig ut i samhället, av olika anledningar, och det känns bara roligt. T.ex. kan man  fara och handla, fika, strosa på stan, bada eller gå på bio. Ska träffas på torsdag och spela Skip-Bo.
 

underbart

stanna på varje bild och titta en stund. för här har ni många tusen ord.
(som kan sammafattas till ett, det i rubriken)
 
ba tänk er att dra in dendär i snoken (<3<3<33<3)
"aikare"
 
tack emmaboda vi ses emmaboda

lnlp

Late Night Light Party i Lövånger igår, helbra grej med dresscode vitt (KUL för folk gick in så helhjärtat). Trevligheter bland filtar, kylbagar och blinkande och självlysnade peeps, och jag sprang mest mellan gängen och skålade. känner festivalgrejen sitter i, enda skillnaden nu var att folk blev lite förvånade när jag damp ner på tygbiten deras. 
 
Skakade på kroppen till tunga baser, sparkade mig blodig på elaka stenar och tappade en hel thailåda på kjolen. Fullt med folk där på slutet, och tur det för vår taxi körde ner i diket. snyggt yrkesförarn :)) Slocknade sedan i en av kyrkstugorna där i löv, myz.
 
Idag har jag kämpat med att få bort både chilisås och sand från allT, samtidigt som jag känner mig som en påse nötter. :)
 

fabulöst

günter på bringan
vårt lilla camp. tröttkorv
 
#selfie
tomte på min kola

highlights

1. Live performance "for the ladies on the rock". Fem snubbar som dyker upp med en högtalare i en barnvagn och sjunger "Seaside - The Kooks" med största inlevelsen, när man sitter på en sten och äter pizza.
 
 
 
2. När både jag och syrran sitter på varsitt axelparti samtidigt och dansar röven av oss. aaah ruset. 
 
buskorv
 
3. Killarna som byggt en pilbåge av avbrutna tältpinnar och lekte Robin Hood och sprang runt och sköt folk.
 
 
 
4. När man aldrig bongat förut och gör det klockrent och chockar alla.
 
 
 
5. När man krokar ihop en hård armkrok med nån täckt med glitter och hoppar jämnfota i galna moshs. 
 
 
 
6. Heta Skellefteå/Norrland hela veckan.
 
 
 
7. Släktforska med Movits!-basisten och få reda på att vi är sysslingar. 
 
 
 
8. Få duscha i ett omklädningsrum fyllt med grus. Aldrig varit så kär i rent vatten.
 
 
 
9. När man kan alla låtar och bara vrålar sig hes.
 
 
 
10. Bestämma att nästagång vi ses ses vi i Asien.
 
 
 
11. Gunthers mellansnack! Sämsta jag hört. hahaaha
 
 
 
12. När man möter någon utanför bajjamajjorna och han greppar ens axlar och tvingar mig att lova att jag ska hitta yoghurtkillen. Upprepar åtta gånger och går vidare. 
 
 
13. Rita på folk med pennor man vet inte går få bort.
 
 
 
14. Somna i skuggan under en massa dekorationer.
 
 
 
15. och slutligen att det finns sånahär som förkroppsligar hela festivalen i en enda person:
 

RSS 2.0