Gott valborgs xD

Har precis lockat håret inför kvällen, blir brashäng i stan, men jag tror inte de kommer hålla speciellt länge i detta PISSVÄDER. Glöm vad jag sa om att man vill va ute. Gud bara kissar på oss hela tiden, och kallfiser gör han då också. Vill inte gå ut, vill bädda ner mig och äta chips. MEN NEJ SANNA SKÄRP DIG. nu ska du ha kul ikväll med dina frissiga lockar och dina långkalsonger. Du kan ju vara bakis hela dagen imorgon.
Ha en trevlig valborg ni där ute. Jag hoppas att det är bättre klimat hos er än vad det är i Bergsbyn. JÄVLA KISSSS.
 
Här är lite bilder på mig och syster :)
 
 
och så kan man ju inte låta bli att ta kort på sig själv när man har ögonskugga :p

Framtiden

Efter studenten vet jag inte så mycket. Jag vet att jag har jobb in i halva augusti, och att jag och sebb mest troligt kommer dra till Italien och hälsa på hans släkt i sommar. Sedan vill jag hinna en sväng till Bodö för att hälsa på brudarna som ska återvända dit och även förhoppningsvis hinna på ngn fet festival någonstans. Dock kan mitt schema sätta stopp för detta men vi får se, har inte fått det än. Sommaren är oviss. 
 
Efter sommaren vette fan vad jag ska göra. Eftersom jag dejtar ett barn (pappa påpekade idag att jag höll på med barnarov) börjar sebb om skolan till hösten och jag har bestämt mig för att inte att stanna i stan endast för att vara med älskingen. Inte för att jag inte vill utan för att han går natur och måste lägga ner så mkt tid på skolan. Får ju knappt träffa honom som det är ju. Så därför vill jag inte hänga kvar i skell för han skull utan jag vill någonstans. Frågan är bara vart. Pengar kommer jag förhoppningsvis ha och då ligger världen under mina fötter xD. Har ingen speciell dragning till något speciellt land eller stad, men jag vill se och upptäcka och prova nya saker, så någonstans kommer jag förmodligen att hamna.
 
Ska nästan rota upp världskartan jag fick av Ida och kasta en pil. Lite gal1 sådär. 
 

Helgen har varit produktiv.

Först en löptur i fredags, följd av en kort skoldag och sedan årets första mjukglass på partybryggorna med min Hassanhalva. På kvällen blev häng med ms Black Pearl (som bytte profilbild till en av bilderna jag tog på henne, hihi lite coolt) och sedan fruktmys (ananas) med le sis hela natten.
På lördagen fick sig garderoben en rejäl hurvel. Rensade bort fyra icakassar kläder som bara fanns där för att ta plats. Lixom varför köpte jag dig? Du har en fin färg men du är varken skön eller sitter bra. bortbortbort. När sedan hyllorna blev tomma åkte jag och le sis in till stan och fyllde på med kläder på mid season sale:n. Köpte bl.a. en jättesöt sommarklänning! Kvällen bestod sedan av häng vid en grillring och på en altan med Sebb och Hanna.
Söndagen blev deghäng med le babe och en viss angus, thongs and perfect snogging-rulle (♥♥). Detta följdes av rensade av hela familjens garderober för att skippa till Afrika. Mamma hade blivit uppraggad av ngn snubbe som skulle samla ihop plagg och de kommer få hur mkt som helst av oss. Helgen goda gärning absolut.
Har precis spelat match mot KAIF, som slutade med förlust och några blåmärken. Den där domaren alltså.. Man fick spela hur fult som helst utan en enda avblåsning, men jag trivdes. <3 Trodde dock ett tag att jag hade fått en lätt hjärnskakning, men det var lungt. 
 
Nu väntar en ouppskuren ananas på mig i kylen och jag väntar på att Iron man nedladdningen ska slutföras. blir myssöndag med le family.
Tagga strejk imorgon!!!!!!!
 

frukost på samma renskinn

MAN VILL JU BA VA UTE OCH UTE OCH UTE. Tryckte en äggmacka och pussades nere vid vattnet imorse, bara för att det är nice. 


mest ba bränt

Nu när våren är ett faktum och det bara är lite snö kvar styrde vi upp en minigrillkväll på gården.
Bland en massa vatten, kryp och kassa grillpinnar. Sebb och Hanna skapade en ny skapelse, två nutellabredda mariekex med grillad marshmallow emellan. HUR GOTT SOM HELST. 
 

Berättarfestivalen en fredag

Var fotograf för en kväll på Café Canelen där det var ett berättarevent för ungdomar hållet av Blaq Pearl, känd poet, sångerska, berättare från Kapstaden. Sjukt mysig människa. Hela grejen var jätteintessant och alla som klev upp på scenen var duktiga. Folk gick upp och läste dikter, söng eller bara fulade sig.
 


 

Fått sommarjobb!

På hemtjänsten Sörböle ska jag arbeta i sommar och min nya arbetstitel blir vårdbiträde. Känns jättebra, även om jag kommer jobba 70-100 % och mest troligt inte ha något liv, för nu har jag äntligen sommaren säkrad. Kommer inte vara arbetslös/pank/tragisk/foreveraloneiskellförallareser efter studenten nu. :) Sökte enbart det här jobbet (xD, engagerad tjej) och fick det. tur det. Och fort gick det. Laddade upp mitt CV på kommunens hemsida, de ringde upp och mellan första arbetsintervjun och anställningsavtalssigneringen gick det fem dagar. Får schema 17 juni. Nu ska jag bara läsa igenom x antal sidor regler och rutiner samt inskolas så är jag inne på arbetsmarknaden igen!

ojajaj

Träningsvärken idag.................... Efter utlandet bestämde jag mig för att börja hurta mer och min kropp har fått smaka på mer än vad den tål i helgen. Har nämligen gjort två tyngre aktiviteter. Ett tvåtimmars gympass på friskvårds en dag och en fotbollsmatch där jag spelade full tid en annan. Var länge sen jag såg insidan av ett gym och ännu länge sen jag spelade fotboll på en plan med ytor. Skulle inte ha kört ben på gymmet kan jag tala om, men det gick ändå bättre än förväntat på matchen. Sanna levererade faktiskt någon dribbling.
 
Så ja, mina muskler är ömma som fan idag men det är ju inte så jätteskumt. Ville ju spy efter att Lina (gymapan som blev min coach) pushade mig igenom planka nr nio.

iklädda gulddetaljer

Vi som ba hänger och dricker vin och pekar på den som mest troligt skulle kunna springa naken genom ett varuhus.
Sedan tappar vi bort hundringar, undviker sluskon, tecnodansar, äter tomater och somnar i soffor.
 

Grillpremiär

Polska rödbetssoppor i all ära, men en regäl köttbit går inte att slå.
 
Sen med en massa bakad potatis och vitlökssmör och majskolvar och champinjonsås och sallad och gobröd till................ ARGH
Vi premiärade även med att käka ute på altan och åh så mkt sommarkänslor!!!!!


En 150 procentig uppdatering

Köpte nya färgglada löpardojjor igår!
 
 
Känner att hela springturen kommer bli en ny upplevelse nu när skorna är hela. 

min babe mamadou

Lite jag hunnit med veckan i sverige: varit på arbetsintervju, hållit tal, skedat med sebb, ätit kakor i stadshuset, spelat fotboll på konstgräs, kommit hyfsat ikapp i mina vänners liv, fått mvg på projektarbetet (så jävla bra), avnjutit tre ananasar (♥♥), gymmat med syster, vunnit sm-guld och hoppat på torget med 10 000 andra skelleftebor. Gick sedan ut och dansade till AIK-låtar på krogen med en massa taggat folk.
yä man
 
 
Saknar dock Polen och deras priser, skulle bunkrat med mer godsaker. + MAMDOOOOUUUU

Polska

Resan var så mkt fetare än vad jag trodde den skulle bli.
Fantastiska människor, intensiv teater, utgång varje kväll, storslagna byggnader,
mysigt hostel och chokladkakor som kostade ungefär 4 kronor.
trivdes om man säger så.
 
Lite från min och davids instagrams:
 
 
Tog över 2000 kort på denna resan, som jag rensar i i etapper.
Visar och berättar mer en annan kväll. Ligger för mkt efter i skolan för att fixa det nu. 

Polen nu, bitches

Har packat en fet väska, pussat det sista på sebb (vi missar vår halvårsdag när jag är borta) och väntar nu på skjuts till flygplatsen. Mellanlandar i stockholm och köpenhamn innan vi anländer i warszawa.
 
 
Ha det underbart här i skell, sverige för jag har tänkt ha det fantastiskt i polen. 

Kärleken min


Canto 11:

Släpp ut oss. Vi kvävs. Vi tappar balansen. Våra skåp vinglar. Våra väskor välter. Vi kämpar upp för trapporna. Vi hamrar mot väggarna. Vi slår upp dörrarna.

Släpp ut oss. Vi är för många. Vårt antal ökar ju mer vi slåss, för mer plats, för en planka att slå på. Vi är för nära. För att plocka varandra på löss. För att hjälpa eller skada varandra. Ficktjuven kan inte lyfta sin krossade hand, inte heller mördaren sin kniv. 
 
Vi kväver varandra. Vår instängda vrede, flår vår hud och släpps lös. Vårt antal ökar, fruktansvärt. Vi krossar de som trampats ner, en mjuk massa. En panikpudding, skakad av rädsla.
 
Vi sjunker mjukt. Uppsvällda och blöta, besegrade.
 
 
I Polen ska vi göra en teaterpjäs baserad på boken The Sinking of the Titanic, och styckena ovan är en del som vi svenskar ska göra på svenska för publiken. Här  i canto 11 skildras hur tredjeklassarna på nedra däck kämpar för sina liv då båten börjar sjunka.
 
ALLTSÅ JAG ÄR SÅ GALET TAGGAD. Skriver packlistor för fullt och längtar tills då man får spela riktig högklassteater igen. söndagsöndagsöndag. Älskar när det är djupare och viktigare tankar som ska framföras, inte bara en massa tjoller. Åh vad det här känns roligt!

Lauker pt. 2

Jag låter agnes sammanfatta dessa dagar:

"Där överlämnade vi körningen till den utan körkort, spelade kubb om vem som skulle diska, skedade,
nakenbastade, drack öl, sov middag, sköt varandra med luftgevär, tittade på stjärnor och diskuterade sex.
Sånt där som tjejer gör när de är ensamma, med andra ord."



Lauker pt. 1

 Stughäng när det är som bäst.
 

Arvidsjaur här kommer jag

Känner mig riktigt nöjd med mitt påsklov, och det började på riktigt med helvecka igår. :p Drar iväg till en avlägsen stuga nu några dagar för en massa mjukisbyxhäng och grillrök. Springer just nu runt i slappa långkallingar och försöker styra upp väskan som fortfarande är opackad, samtidigt som jag tar mig an en hög skolarbeten som måste fixas innan Polen. som för övrigt jag drar till på söndag. Nämen det här lovet känns som att det verkligen går långsamt, för att jag har gjort så fruktansvärt mycket. Hit och dit och hej och hå, och därför känns det som att jag borde fara tillbaka till skolan snart. Dock har jag ju kul hela tiden och det säger ju emot "det går snabbt när man har roligt" men det gör fan inte det. Inte mitt påsklov iaf. 

Pulkbackshäng

Mötte upp två heta brudar och myste i solen. Varm choklad, korv, karra och bullängder
blandat med skratt, skvaller och chockartade uttalanden.
Solade i några timmar (i nya brillor) á la äkta lovanda.
 

RSS 2.0