så. fett.

Oj var börjar man. Känns otroligt skumt att vara ute ur festivalbubblan, går på gatorna nu och ba varför vill ingen krama mig?? Haha har varit med om så mycket roligt, träffat så många grymma människor och lyssnat på så kung musik. Speciellt för EB är att man får dricka överallt, för campingen och scenerna hänger ihop så vad som helst kan hända överallt. guld i himlen.
alltså grejerna som folk tar med sig..... typ som Camp Kossa som bestod av ett partytält som någon omvandlat till en inhängnad av silvertejp (staket), där man samlat ihop en massa hö (???? hur/varifrån???) och i mitten satt en kille i en ko-onepiece med en öl. så fab.
 
 
(mobilversionen, varning för alla från kameran)

EMMABODAFESTIVALEN

DAGEN ÄR KOMMEN. Ikväll drar vi på årets officiella wtf-festival, jag och syrran. FYFAN SÅ JÄVLA
ROLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har inhandlat rustatält, vinboxar och tygskor att hoppa sönder. ÄR SÅ JÄVLA PEPPAD.
Ses om en vecka.
 
två från förrförra årets party^
 
Samt detta årets spelschema:

Alltså Gunther and the sunshine girls på onsdag. trodde han var död eller nå.
"teeny weeny string bikini". ojojoj så kul

badflickor

Vaknade upp i kökssoffan klockan sju den natten i Dartsel, av att mormor satt vid bordet och la patiens (googlade, tror det stavas så) och tittade på mig. Hon tyckte redan jag sovit för länge.
 
Vi pallrade oss upp och ut för att dopp. Fantastiskt varmt och himlar så skönt det är att plaska runt alltså. Mormor fick visa vart mamma fick sina fotargener ifrån, men jag vet inte om det framgick så bra.
 
mormor tog denna, väldigt utzoomad men ni hajar vinken.

Dartsel

Fick oss en massa kvalitéstid med mormor och morfar i veckan, i deras stuga uppe i Dartsel. Stugornas stuga, ute i vildmarken utan varken el eller vatten. Myggornas paradis, vid en sjö, kilometer från närmaste asfaltsväg. Där gosade vi oss, bara jag, Lina och moffes. Blev en massa fiske (mkt konstigt), kokkaffe och smågodis.
 
 
Morfar berättade om en dröm han haft. Han var på pimpeltävling och det hade gått lite trögt. Men sen fick han på en ren. som han baxade upp ur hålet medans han tänkte "nu vinner jag.". Fast väl vid invigningen hade Filip Brännström fått en älg, så det blev ingen vinst.

Sara sand

 Båtade, badade, solade, åtade och köttdödade bräms.
Begravde mina lik runt mig i sanden, men dom fattade inte vinken.
 
turbanen ♥

tjocksläkten

Pappa gjorde det omöjliga för några helger sedan, han fick ihop en massiv släktträff på våran gräsmatta.
Sen att det kom fem-sex fransmän mer än förväntat gjorde det bara bättre, även om det blev lite magert om rester.
 

Trästocks

Bra helg, igen. Styrde en repris på Stadsfredan och bjöd hanna på middag, fin tanke men lökade sönder i min lilla lägga. Varmt ute + varmt inne + ugn och grejer. ojoj. Lina anslöt och vi skuttade ner till området och såg Linnéa Henriksson som var gryM. Kunde inte många låtar men m'nniskan var så himla go live så hon fick mycket kärlek. Mellanlandade hos mig och hinkade piggelindrinkar och väl inne igen blev det mycket öltält. + hittade oss själva på plancher. cover girls yo.
 
Lördan blev det bakishäng i Sjöbo, med nykläckta kattungar och powernaps på filten. och volleyboll är kul, speciellt när det går bra. På kvällen hade Matilda och Elsa födelsedagsfest med asien-tema på Älvsbacka, för att de har asiatiskt blod båda två. Ballonger, gangnamstyle, bananlådor, tropiska frukter och frågesporter om hemlanden, allt på en superfin bakgård. Sjukt mysigt! Tog en taxi fyrahundra meter och kramades til Moto Boys gosmusik. Avrundade med lite Uni och ännu mer kramar. Som sagt, bra helg.
 

älskade sommar

Pangväder = bikini forever (t.o.m under kommunvästen). Hänger i Falkträsket, Sara Sand, Kaffeholmen etc, och bara mår. Försöker så ofta som möjligt se migsjälv utifrån och bara inse hur bra man har det. Som Hanna Pe sa; dethär är dagarna man sparar i "minnesbanken" och sedan plockar fram en slaskig och mörk eftermiddag i februari. ←
 
 
Fast det enda som är lite negativt med finvädret är att man vägrar vara inne = tvätten tar över bostaden och maten som måste tillagas en längre stund ruttnar, för det är fasen ingen tvätt- och matlagningsdag idag, imorgon eller förra dan.

lejonströmmen

När man ligger inne och se serier, men adam ringer och det är fint väder och
man far på kvantum och köper choklad och hamnar vid älven.
 
those teeth

Stadsfesten

Jobbade på Stads iår faktiskt, åt mamma på hennes tältplats inne på området. Hon gjorde en marknadsundersökning och jag raggade folk, alltså bokstavligt talat attackerade barnvagnsfamiljer. Som betalning för mödan så fick jag ett tre dagarsband (i'm golden baby) och det bandet utnyttjade jag väl = brutalaste hesheten jag varit med om. Kunde inte prata lördagen, kråkade och kraxade enbart. Sjukt frustrerande.
 
Onsdagen var det krubb och dans med Matilda, och då var det mycket skellfolk som krupit fram så he var nalta kuligt.
Torsdagen jobbade jag till nio åt mama tills vi blev utmasade från området. Ordningsvakter är inte alls speciellt trevliga. Skulle vara himlen på jorden om jag vore vakt, ba klappa alla och göra undantag.
Fredagen dök det upp en älskad londonbo som man fick krama på. Mest bara kramar, för prata kunde jag fan inte. På kvällen såg jag och Nygren Agnes (artisten) med en massa tolvåringar, 21.00 why?, och fångade trumpinnar och grejer. Mingelier, snatterier och battierier + efterfest. Vaknade med största blåmärket på länge.
Lördagen fick jag besök av tre pitebruttor som fick bli grunden till en inofficiell inflyttningsfest. Folk snubblade in, pizza beställades och vi trängde ihop oss i min etta. Människor som skrattar, målar eyeliner och bara är pepp överallt, ARGH. Tycker om er tjejer. Tråkigt med rösten där å, som värdinna osv. Men det hindrade inte mig att vråla sönder till Maggio ♥♥♥
 
 
Sen är ju största frågan vem som satte på kokplattan??

perfekt vingelavstånd

BRA HELG!!!! onekligen. Åh måste visa massamassa, men kan betona att jag älskar att bo ensam. Och centralt dessutom, guld i pannkakan. Folk kommer och går, äter frukost, middag, chokladbollar och ba ärrrr. sweet life. Menar fick ju kämpa för att få folk till Bergsbyn förut. Kanalgatan me love yo.


RSS 2.0