peace

pinglade (och blev tydligen photobombade)
 
brillsade (<3)
 
parkade (hade glömt bort färgen grön)
 
åtade (även om pringels är sämst tydligen)
 
vintagade (hon har släpat mig så många kvarter)
 
brick laneade (MUUUUMSSSS crisp a la crisp)
 
och väntade (vid fel fukking staty hela fukking kvällen. wii) SÅHÄR såg hästgrejen ut agnes. heheh

Londonnnn

Fantastiskt roligt att träffa agnes, och bara vara i en vecka.
Vi har shoppat sönder Oxford street, parkhängt x100, turistat (dock för snåla för att göra något för pengar), ätit gott, ölat, klubbat i gammal teater, gått på marknader, hinkat kaffe och tappat bort varann i underjorden:)). 
 
SÅ rolig vecka. Skrattat så mycket så ofta.
Det är det jag kommer minnas mest om denna resa med mina favorittjejer, är att vi hade så kul. 
 
 
(pics från min iphone, mer kommer)

struktur

Jag är ju en såndär listskrivare och idag har jag skrivit minst fem. Kan droppa dessa direkt; en fixa, en packnings, en kom-ihåg, en kolla upp och en handla. Nu när jag ska iväg vill jag ha stenkoll så huvudet är mentalt förberett och då gör några ord under varandra underverk. Viktigt. Hänger så ofta i kalenderappen på iphånen att min bild av dagarna ser ut så i huvve. Därför kilar vi stadigt, så jag håller koll och kommer ihåg.
Sebb tror att jag har en rädsla för att göra ingenting. Men det tycker jag inte stämmer, jag vill göra saker, ha fullt upp. Fast bara lagom ändå, men det som är bäst med dethär är ju att he jer jeg som bestämmer. Därför tycker jag om livet jag lever, för jag styr det som jag vill ha det.
(shit sällan man hör någon som är nöjd. omg.)
 
OCH IDAG FAR JAG TILL LONDON.

min lilla halvitalienare

Imorgon har vi varit tillsammans i 18 månader. det ska firas. med chips till Sebb och
choklad till mig, kan bli en bra kväll. 
 
AAAAHHHH så mycket hjärtan här vill jag ba bomba.

 

mamma har ny monsterkamera

och jag är nyklippt. oj så mycket nytT
 

dekklar och leker barnmorska

Sitter här och frukostar på gårdagens tårta (for hem en snabbis på lunchrasten och hela köket var fyllt med släkt) och försöker deklarera. Får tillbaka slantar iår, och om vi säger såhär: jag skrek när jag öppnade brevet. Är första gången jag deklarerar i Sverige, för 2013 var första året jag tjänade över 18000, så dethär med att få pengar från ingenstans är en ny grej. 2012 var jag över den summan, men då var jag i Bodö, Norge. 
 
 
+ så födde Sessan inatt. Fyra stycken, tre vita och en brun, men bara två överlevde. Tror hon har blivit för gammal katta, hon verkar ha glömt hur man förlöser och gödar. Så nu ska jag lägga ner mitt hjärta i dessa två små liv, mormor som jag är. (Bruningen han/hon ser ut som Quasimodo: med en stor knöl över högerögat, en inåtvriden tass och krokig svans. men oj så jävla gullig.)

ångestprov jag betalade för och mjölktuttar.

Min hjärna är potatismos. Varm, mjuk och geggig. mm. Vet inte riktigt om jag vill rätta högskoleprovet eller inte, skjuter på det tills vidare. :) Kändes att det var första gången,på slutet av första delen fick jag panikkryssa typ tio svar för att jag inte disponerat tiden smart. fuck hihi. 
 
Och sen så är Sessan är höggravid = kattungar hela våren, AAHHHH.

nämen en uppdatering

Idag på Leos frågade en unge om jag hade sett Elias mamma (svettig) och igår tyckte en gubbe jag var en riktig snärta. Vet inte vad en snärta är men jag tror jag känner mig som en. Känner mig poitiv och då blir livet positivt och jag är glad, på livet. Fruktansvärt taggad på världen och framtiden. Vill bara försvinna. (hehe motsägelsefullt :p)
 
Nedräkning till London, 12 i skrivande stund, med en nyfylld artonåring och taggen är inte dålig. Dock så ska jag ju skriva fukking högskoleprovet på lördag och den nedräkningen, 4 dagar, gör att jag inte kan fokusera helt på great britan. uuughhhhh. men äh får väll preppa med godsaker med prassliga papper så alla i rummet får lika kasst resultat som jeg. 
 

RSS 2.0