älvslinjen

 
 
Hustak, trädtoppar och människor jag tycker om, det är mina favoritmotiv när jag håller i kameran. helst i motljus.

Midsommar

Jobb sju-tolv, sillunch i gammkåken och sen ännu mer mat hos nygren. Trevlig högtid detdär,
alla är bara glada och taggade på blommor och inlagd fisk.
 
(spana likheten på mig lina <- och mig ->, samma gener samma pose)

Bra häng stughäng

Hade mig ett kärt återseende med Hannas fantastiska stuga i tisdags. Diskuterade livets alla hörn, lyssnade på en bas som gillar hörn och fuldansade med höga knän på altanen. Innan vi sedan blottnade upp några timmar till en superfin solnedgång. Blev alltså hämtad med båt, matad, nedsupen och badad av Hanna, soft liv. 
 

ma crib

38 kvm till bara mig. 
 
 
OHYEAH

nyaste nyheten i mitt liv

Okej nu ska ni få höra. Grejen jag nämnde tidigare som är amazing ääääärrrr....: JAG HAR FLYTTAT TILL EN EGEN LÄGENHET!!!!! Bor numera i en etta på Kanalgatan, brevid Balderskolan. Hyr i andra hand möblerad fram tills nyår och jag är så lycklig. Bara minminmin, (fast ok hennes grejer), men ändå!! Att få en egen nyckel.... ARGH. Har sovit där i snart två veckor och börjar så smått få in lite rutiner. Och eftersom det är så pass centralt är det guld om man försover sig. ♥ Nu kan jag bestämma vad som ska finnas i kylen, ta timslånga pn:s och dansa naken, bara för att jag kan.
 
Har inte letat aktivt efter en lägga, men erbjudandet kom och jag tog det. Kan inte spara lika mycket som tidigare, men det är värt det, för känner att det här är ett enormt lyft i livet. Lever dock på hårdbröd, ägg och bananer + grekisk likör, men Bbyn och grillat är inte så långt bort.
(bilder kommer)

aldrig haft så ont i skinnet

Jättebra väder, brända knäveck, prutning, båtturer, vackra vyer, trasigt visakort, sand i allt, fantastisk mat och en promenad som slutade ett all-inclusive hotell där vi (av misstag, act normal) behandlades som gäster. Dock har folk hela resan trott att vi var tillsammans, ni vet sådär de kollade på mig, kollade på pappa, tillbaka på mig och sen onda ögat till pap. standard på beachen. :))))
 
 

utlandet

Har verkligen haft SEMESTERsemester. menar jobbade cirka 120 % i maj, behövde detta.
Solat, ätit, läst och bara slappat. Blev mycket grekisk pils och vattenmelon. Soft när man sjunker in i en bra självbiografi och tittar upp efter en timme och ba oj justja greece :p
 
 
Väldigt mysig vecka, bara jag och pappa. 

RSS 2.0