är bara nyfiken

Åh har redan julstämning. Efter igår och all musik och allt bak så är jag väldigt pepp på denhär decembergrejen. I torsdags var det nattöppet i hela stan och vi fick kämpa hårt för att inte bränna för mycket. Speciellt matildas attityd ändrades under kvällen. "Nä vi ska unna oss, vi har fan inte köpt nått till oss själva!", till i nästa stund "hm nä jag ska nog inte, den var inte helthelt perfekt. kan handla hemma." till "fast den var jättefin och jag behöver något till helgen" osv osv. Lite kul att vara stöttande kompis och inte veta vilken sida man ska ställa sig på, i dilemmat om det vita linnet med pärlor. Problemen vi har alltså.
 
Centrum är pyntat med många stora granar och lyxig julbelysning hängandes mellan husen, och extrapriserna på inslagspapper är många. Åh julis, wiiii. 
 
 
Annars så blir matildas hår kortare ibland (cutcut), vi lyxar till det med ketchup till spagettin, snön har regnat bort, möglet sprider sig i lägenheten och vi har allt oftare kvinnligt besök. Hihi står alltid en stund och tittar på skorna i hallen och försöker klura ut vad det är för en slags brutta som sover i något av rummen. Lixom strl 38, halvslitna svarta stövlar med sulor. Dethär är en tjej som kan klä sig och som säkert är trevlig. :)))))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0