dagsrytmen atm

Upp kvart i 7, göra gröt, sätta in plastbitarna i ögonen så man ser ngt och måla lite bryn. Mascara är idiotiskt för även om det inte regnar just nu, så kommer det regna snart.
 
Börja jobba 8 och hjälpa barnen att få i sig nått till frukost. Inte det lättaste, gud vad det finns distractions. och åh så dålig man kan vara på att äta yoghurt. MINST hälften hamnar på bringan, för att de som viker skeden innan den hunnit till munnen. mkt underhållande och mkt kladdigt. bevittnar många muschar på ettåringar, var dag.
 
Lunch halv 12 och en liten paus från allt skrikande. Smuttar äppelte i fikarummet och förstår nada vad som sägs. Bergiskan är påriktigt hemsk. De knorrar ärren, mumlar och speedar upp det. Plus att många här har inte hängt så mkt i Sverige (för Bergen ligger vid västkusten) så de förstår inte mig heller. Så jag har haft många samtal med infödingar som inte gått på räls, om jag säger så. 
 
Sluta 4 och traska hemåt, antingen genomblöt av regn eller av slem. Äta en gourmemiddag ofta innehållande pasta, diskutera dagens nyheter/tragedier och sedan mysa ner sig på rummet med en matilda och en tekopp och se filmen vi båda känner för. Somnar oftast runt 9, och pratar i sömnen ganska mkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0